Engagera dig

Vi på Logia önskar att fler personer kunde hjälpa oss i vårt arbete. Har du lust att hjälpa till? Vi söker personer som delar vår vision att undervisa om den kristna tron på svenska och som är villiga att lägga ned en del av sin fritid för att jobba med Logia. Här är en lista på saker vi behöver hjälp med. Är du intresserad? Hör av dig här.

  • Animering/videoredigering Kan du skapa/animera/redigera snygga videor? Är du kreativ och kan skapa fritt utifrån ett givet manuskript? Hör av dig till oss!
  • Korrekturläsning Är du påläst inom teologi, pedagogisk samt kan det svenska språket väl? Då kan du hjälpa oss att skriva och finslipa våra manuskript!
  • Övrigt Om du är begåvad med några andra färdigheter som du tror Logia kan ha nytta av är det bara att höra av dig till oss!

Passar inget av detta in på dig? Då finns det ändå två sätt du kan hjälpa Logia på! Det första är genom att be. Utan Guds kraft kommer vi aldrig kunna nå ut med det vi gör. För det andra kan du visa Logia för dina vänner: dela på sociala medier och visa våra videor för andra i din lokala kyrka!